De Sportstory van Game Changers Jan en Kenny

Op zaterdag 16 juni is het zover: de sportstory van Jan Bertels en Kenny Thompson komt die dag echt tot leven. We doelen hiermee niet op het WK voetbal in Rusland maar hetgeen waar Jan en Kenny al enige tijd van dromen: hun eigen sportconference te Nijlen.

Voor Jan was het al langer duidelijk: “De meeste sportevents vinden plaats in Gent, Antwerpen of Nederland. Waarom niet eens een sportevent op poten zetten in Nijlen?” En laat nu net dat de regio zijn waarin Jan ook medeorganisator Kenny leerde kennen. Beide heren zijn actief als physical coach en dat is op zich natuurlijk al een kleine wereld. Al snel was ook Kenny helemaal weg van het idee en kon de uitvoering van hun plan beginnen.

“Tijdens onze eerste Game Changer Sportconference te Nijlen richten we ons op alle sport-geïnteresseerden, alle sport-minded personen. Kinesisten, coaches, atleten… Ons sportcongress is breed toegankelijk en we serveren luchtige onderwerpen waar iedereen concreet mee aan de slag kan. Voor onszelf betekent het organiseren van dit event ook meteen een breder netwerk uitbouwen. Aangezien we zelf aan de slag zijn in de physical coaching willen we onszelf en onze activiteiten ook wat meer in de kijker zetten.”

Uitgangspunt van deze eerste sportconference te Nijlen blijft echter het brede publiek inspireren tot betere resultaten en concreet toepassen van nieuwe methodes. Het programma is gelijkmatig verdeeld met zowel praktijktoepassingen als lezingen. Met sprekers zoals Dirk Aerenhouts (professor VUB), Dirk Gyselinckx (technisch coördinator RSCA) en zelfs Elfje Willemsen (Belgian Bullets) kunnen Jan en Kenny zich alvast op de borst kloppen. Genoeg redenen dus om alvast een ticket te kopen!

*Winnaars van een duoticket voor dit event (via onze facebookactie):
- Steven Van Puyvelde
- Laurent Defevere

 Plaats een reactie

Artikel is geschreven door: Joris Piette

Joris Piette