Het grote ideeënboek voor sportclubs

Sportclubs kunnen veel betekenen voor de samenleving maar veel sportclubs hebben het moeilijk. In dit boek vind je meer dan 250 realistische ideeën terug die jouw sportclub een stabiele toekomst kunnen bieden.

In een tijd waarin erkend wordt dat sportclubs en sporten zeer belangrijk zijn voor de samenleving worden tegelijk de wensen en de eisen van de samenleving richting de club serieus opgeschroefd. Als sportclub is het steeds moeilijker om hieraan te voldoen én om te bouwen aan een duurzame toekomst. 

Arko Sports Media en auteur Jan Janssen geven in dit ideeënboek meer dan 250 tips weg die je zelf heel makkelijk kan uitrollen voor jouw sportclub. 

Eén van de, voor Sportcareers althans, meest spraakmakende voorbeelden is nummer 179, De Legokantine. Hierin wordt het verhaal verteld hoe een Nederlandse voetbalvereniging snel voldoende geld inzamelde voor de bouw van de kantine. En dat enkel en alleen door het gebruik van Legoblokjes! Hoe ze dit concreet aanpakten moet je zelf maar ontdekken in het boek.

Wat dit boek zo sterk maakt zijn de realistische voorbeelden en de uitrolbaarheid ervan, ongeacht je lid bent van een heel kleine of een al wat grotere sportclub. Iedereen kan ermee aan de slag. De meer dan 250 voorbeelden zijn ook gewoon uit het leven gegrepen. Ze zijn allemaal al eens succesvol uitgevoerd. Aan de slag dus!

Het boek bestellen kan via deze link. Met wat geluk heb je het de dag nadien al in je bus! Waar wacht je nog op? Verzeker de toekomst van jouw sportclub!Plaats een reactie

Artikel is geschreven door: Joris Piette

Joris Piette

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.