Sportcareers zoekt helden

De kogel is door de kerk! Sinds 1 april werkt Sportcareers exclusief samen met ITZU Training, onderdeel van de ITZU Groep. Nog meer (sport)helden op de werkvloer plaatsen is dé ultieme uitdaging. Om deze missie te bekrachtigen kan Sportcareers vanaf nu een beroep doen op de daartoe aanwezige expertise binnen de ITZU Groep.

Laat het duidelijk zijn, Sportcareers focust zich nu helemaal op werving en selectie en alle stappen die zich daarrond afspelen. “Onze service rond sportvacatures gaat vanaf nu veel verder dan het louter promoten van een vacature via onze kanalen. We zetten nu ook steevast in op werving en selectie, carrièrebegeleiding én zelfs recruitment. Maar ook maken we op deze manier tijd vrij om onze focus op Employer Branding te versterken”, legt Joris Piette (Managing Director Sports&Advice) uit. “Ons sportnetwerk (71 000 unieke bezoekers per jaar op de website en + 25 000 Social Media-leden) is uniek en dat willen we zo houden. Sterker nog, met de steeds groeiende Sportbusiness in België willen we inzetten op uitbreiding ervan. Nog meer inspirerende verhalen, jobopportuniteiten en sportnetwerkevents delen in dat netwerk zal daarin doorslaggevend zijn.”

De nieuwe trainingstak binnen ITZU, ITZU Training, werd gecreëerd begin 2018. “Elk lid van de ITZU familie deelt hetzelfde DNA: dynamiek, expertise en een flinke scheut professionaliteit. De naam ITZU moet synoniem worden voor ‘garantie op resultaat’ in al haar business oogmerken”, getuigt Guido Houben (CEO van ITZU Training). ITZU zelf is al jaren een referentie als het gaat over People Business. ITZU verwijst niet voor niets naar It’s You – We care about.

En ook het sportieve is de ITZU familie zeker niet vreemd. Enkele jaren geleden richtte CEO Koen Janssen samen met tweevoudig Ironman Hawaii winnaar Luc Van Lierde het ITZU Tri Team op. Sinds begin 2017 maken zij furore binnen het internationale triathlon circuit. Helden van de sport inzetten om helden op de werkvloer te creëren, te activeren en te waarderen is de meer dan logische stap die Sports&Advice nu ook met Sportcareers uitgaat.Plaats een reactie

Artikel is geschreven door: Joris Piette

Joris Piette

Reacties op dit artikel

ik heb interesse in dit project.

Gepost op 05 april 2019 door dirk van oosterwijck

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.