Tim zoekt overnemer Beweegstudio Westerlo

Tim Van Bael is dringend op zoek naar een overnemer voor zijn beweegstudio te Westerlo. Na slechts 1 jaar gooit Tim de handdoek in de ring. Ook dat is ondernemen: beseffen dat een leven als zelfstandige eigenlijk niet je ding is. Velen durven het meestal gewoon niet toegeven maar Tim doet het toch. Chapeau Tim!

Eén jaar geleden nam Tim ontslag bij KBC. Steeds had hij het gevoel dat hij met zijn ideeën en initiatieven geen blijf wist en dat er altijd iemand boven hem stond die niet helemaal goed begreep wat Tim bedoelde. Een herkenbaar verhaal voor velen allicht. Vervolgens kreeg Tim de kans om een beweegstudio over te nemen en eindelijk te proeven van een leven zonder “baas” boven hem.

Tim greep deze kans en was 120% gemotiveerd om deze vesting op de kaart te zetten in Westerlo. Tim wilde mensen helpen en vooral doen bewegen en zijn zaak uitbouwen tot een ware referentie in de fitnesswereld. Helaas gebeurde het snel dat Tim zichzelf tegenkwam en voortdurend zoekende was naar een structuur die hij uiteindelijk nooit bleek te vinden. Tim deed goede dingen en de klanten waren meer dan tevreden. Eén groot probleem echter: Tim bleek zelf onvoldoende voldoening te halen uit dit verhaal.

Zo heeft Tim een jaar lang alles gegeven maar moet hij op het einde van het verhaal toegeven dat ondernemen niet meteen iets voor hem is. Heel moedig van Tim om met dit verhaal naar buiten te komen want velen zijn hem ongetwijfeld voorgegaan in hun zoektocht naar ondernemen. En natuurlijk heeft Tim geen spijt van deze zoektocht. Hij weet nu tenminste dat hij het geprobeerd heeft en kan met opgeheven hoofd zijn job bij KBC hervatten.

Ondernemen is durven doen en dat is wat Tim gedaan heeft. Maar het allerbelangrijkste is dat je je goed voelt bij wat je doet. Als dat stukje van de puzzel ontbreekt dan pakt de mayonaise niet. Maar Tim zal altijd een ondernemend en sportief persoon blijven en wie weet komt hij in de toekomst met een project waar alles wel 100% klopt…

Interesse?
C
ontacteer Tim: tim@beweegcoach.net of 0499/38.16.49
Meer info: www.fitclasswesterlo.com

Beschrijving Beweegstudio:
Uniek gelegen beweegstudio in de parel der kempen en vlak aan het bos de beeltjens. Uniek concept waarbij onze studio gelegen is in een school. De leerlingen krijgen de kans hier te bewegen tijdens de schooluren en buiten de schooluren kunnen wij de mensen aan het bewegen zetten. 

Een jaar geleden verfraaid en sinds januari nieuwe software en testmateriaal, instapklaar met een heel aantal tevreden klanten aan een belachelijk lage overnameprijs (bespreekbaar) voor iemand die wil ondernemen en mensen doen bewegen. 

CORE BUSSINESS:
Beweeglessen (buiten schooluren)
Beweegadviezen (testen afnemen)
Groepslessen (zumba, trampolines...) 

STERKE PUNTEN:

  • geen huurkost, geen elektriciteitkost of water
  • alle toestellen zijn afgeschreven
  • splinternieuw testmateriaal en software afgestemd op de noden van ons doelpubliek(sinds januari 2018)
  • extra groepsleszaal met al het nodige materiaal (geen huurkost)
  • Een bestaand cliënteel en database van gegevens (300 mails)
  • groeiende
  • samenwerking met andere vestigingen wat sponsoring mee brengt zoals Brita, kortingen op de software (sportmed) 

Kortom de perfecte manier om op een laagdrempelige manier je eigen gezondheidscentrum uit te bouwen. Plaats een reactie

Artikel is geschreven door: Joris Piette

Joris Piette