BSportunity

Wanneer:
Wednesday 28 March
Waar:
Hasselt
Organisator:
Cursisten Sport- en Eventmanager SYNTRA Limburg
Begin- en einduur:
18u30 - 00u00
Kostprijs:
20 euro
BSportunity

‘B-Sportunity is een evenement dat sport en ondernemen samenbrengt. Dit event wordt georganiseerd door de cursisten Sport- en Eventmanager binnen SYNTRA Limburg.’

Elk lid van ons organisatieteam is een student aan SYNTRA Limburg. De richting sport- en eventmanagement bundelen dit jaar hun krachten samen met 3 cursisten van marketing- en eventmanagement om het reeds georganiseerde panelgesprek van vorig jaar naar een hoger niveau te tillen. In het totaal zijn we met 20 enthousiaste toekomstige managers die een half jaar lang hun best doen om een topevenement op poten te zetten.

Sprekers 2018

REEDS TOEGEZEGD

  • Jacques Heynen : CEO Tomorrowlab & Voorzitter RVB Circuit Zolder
  • Paul Rowe : Generaal Directeur Sport Vlaanderen
  • Marc Wauters : Cycling Manager Circuit Zolder/ ex-profwielrenner
  • Johan Vansummeren : Ex-profwielrenner
  • Roger van Meer : Commercieel Directeur Optisport Exploitatie BV

Zo was het vorig jaar…

De eerste editie van B-sportunity was meteen een schot in de roos. Ruim 180 hoogwaardige gasten zakten af naar zaal de Rvue van Stayen, het multifunctionele voetbalstadion in Sint-Truiden. 

Aan zijn tafel schoven algemeen directeur Sport.Vlaanderen Paul Rowe, Marc Frederix van de Nationale Loterij, Dimitri Huygen van ESSMA, Arnout Geeraert (Transparency International Belgium), Paul Kumpen (Voorzitter VOKA) en Christoph Impens (Golazo), Eddy De Smet (BOIC) en Wim Vos (Vlaamse handbalbalvereniging) aan.

Ondernemen in sport was de rode draad door heel de avond. Na het gesprek werd er nog lustig nagekaart over tijdens de netwerkreceptie. 

Inschrijven kan op de website: bsportunity.be/tickets-info/