Structurele partners

ITZU Training

Itzu Training maakt deel uit van de ITZU-familie. ITZU [It's you] is een cluster van sterke partners in people business. Van uitzendarbeid tot werving en selectie, van poets- tot thuishulp, van loopbaanbegeleiding tot outplacement. Bij ITZU zetten we dingen in beweging. Een beweging vooruit. Proactief en innoverend. Dat is wie we zijn en wat we doen. And ITZU, we care about.

ITZU is jouw partner in people business. We hebben zo onze eigen aanpak. Hier maak jij het verschil, IT’S YOU die telt. Ons DNA? Dat bestaat uit een magische mix van dynamiek, expertise en professionaliteit met een continu streven naar klantentevredenheid. Bij ITZU werken we voor én met mensen.

ITZU we care about. In alles wat we doen stellen we mensen centraal zodat iedereen – medewerkers, klanten, partners – zich prettig voelt. Deze waarden dragen we uit via onze ambassadeurs, onze medewerkers. Want voor ons is er één doel: Customer Care.

Immotheker Finotheker

Financiële onzekerheid, wie deze situatie ervaart kan erover getuigen. Zo’n situatie zorgt voor ongerustheid, onvoldoende focus én mindere (sport)prestaties. Maar vanaf nu kan elke (top)sporter, sportclub of sportfederatie op beide oren slapen. Geen financiële belemmeringen meer. Sports&Advice en Immotheker Finotheker slaan immers de handen in elkaar. Sinds 1 januari 2019 gaan beide partijen samen de strijd aan tegen financiële instabiliteit. Een onafhankelijk financieel plan op maat van de sporter, de club of de federatie is daarbij het einddoel.

V-Formation

V-Formation staat bekend als PROFESSIONAL FUN PROVIDER. Met meer dan 10 jaar ervaring in teambuilding, attractieverhuur en sportactviteiten nemen ze fun heel serieus. Bij klanten levert V-Formation feel good dat nog een hele poos nazindert. Dit in België, maar ook buiten de landsgrenzen. Neem zeker eens een kijkje op de website.

Com Together

First we listen. Then we create a sports partnership that will work hard to meet your brand experience, emotional branding and communication objectives.

Com Together Sports & Communication is een consultancy office gespecialiseerd in sportcommunicatie. Klanten zijn ondernemingen, organisaties, verenigingen, bonden, clubs, evenementen en atleten die van mening zijn dat de inzet van traditionele vormen van marktbewerking niet langer volstaan, maar dat het integreren van emotionele en associatieve dimensies van sport in een communicatieplan essentieel is voor het rendement ervan. Zaakvoerder Jos Verschueren heeft ruime ervaring in de branche van de sportcommunicatie en sports partnership coaching en kan bogen op een sterk uitgebouwd netwerk binnen en buiten Europa. In december 2005 publiceerde hij het boek “Sportsponsors.
Website: www.comtogether.be 

VUB

De Vrije Universiteit Brussel vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling van de sportsector in Vlaanderen, Nederland en ver daarbuiten. Daartoe biedt ze sportopleidingen op bachelor-, master- en postacademisch niveau aan. Onder het motto ‘Levenslang Leren’ centraliseert het instituut voor PostAcademische vorming van de Vrije Universiteit Brussel diverse postgraduaten en permanente vormingen, waaronder de opleidingen Postgraduaat Sportmanagement en de IFBI.
Website: www.pgsport.be