Structurele partners

Xerius

Xerius begeleidt zelfstandigen en ondernemers in de opstart en de doorgroei van hun zaak: opstartformaliteiten, sociale zekerheid, aanvullende verzekeringen en kinderbijslag.
We doen dit volgens de hoogste standaard, op een menselijke manier en in duidelijke taal. Zo kunnen onze klanten zich focussen op wat voor hen belangrijk is: de opstart en de uitbouw van hun zaak, hun klanten, hun medewerkers en hun gezin.
Meer dan 20.000 werkgevers, 110.000 zelfstandigen en 60.000 vennootschappen doen een beroep op onze diensten.
Website: www.xerius.be

Com Together

First we listen. Then we create a sports partnership that will work hard to meet your brand experience, emotional branding and communication objectives.

Com Together Sports & Communication is een consultancy office gespecialiseerd in sportcommunicatie. Klanten zijn ondernemingen, organisaties, verenigingen, bonden, clubs, evenementen en atleten die van mening zijn dat de inzet van traditionele vormen van marktbewerking niet langer volstaat, maar dat het integreren van emotionele en associatieve dimensies van sport in een communicatieplan essentieel is voor het rendement ervan. Zaakvoerder Jos Verschueren heeft ruime ervaring in de branche van de sportcommunicatie en sports partnership coaching en kan bogen op een sterk uitgebouwd netwerk binnen en buiten Europa. In december 2005 publiceerde hij het boek “Sportsponsors.
Website: www.comtogether.be

VUB

De Vrije Universiteit Brussel vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling van de sportsector in Vlaanderen, Nederland en ver daarbuiten. Daartoe biedt ze sportopleidingen op bachelor-, master- en postacademisch niveau aan. Onder het motto ‘Levenslang Leren’ centraliseert het instituut voor PostAcademische vorming van de Vrije Universiteit Brussel (iPAVUB) diverse postgraduaten en permanente vormingen, waaronder de opleidingen Postgraduaat Sportmanagement en de Expert Class Professioneel Sportmanagement.
Website: www.pgsport.be

 

HM Solutions

HM Solutions, founded in 2003, is specialized in operational management of sports related associations, having its main focus in the stadium and arena industry. During the previous years, HM Solutions has developed its knowledge and international network.
Website: www.hmsolutions.be