Structurele partners

Axon

Axon zorgt als werving- en selectiekantoor voor de juiste kandidaat op de juiste plaats. Doorheen een transparante aanpak en hands-on mentaliteit is Axon de ideale HR-partner. Axon maakt het verschil door een personal touch waarin zowel de opdrachtgever als kandidaten centraal staan. In samenspraak met de klant werkt Axon de selectieprocedure volledig op maat uit. Bij Axon kan je rekenen op een long-term partnership waarbij een persoonlijke aanpak en professionaliteit hand in hand gaan. Website: www.axonjobs.be 

V-Formation

V-Formation staat bekend als PROFESSIONAL FUN PROVIDER. Met meer dan 10 jaar ervaring in teambuilding, attractieverhuur en sportactviteiten nemen ze fun heel serieus. Bij klanten levert V-Formation feel good dat nog een hele poos nazindert. Dit in België, maar ook buiten de landsgrenzen. Neem zeker eens een kijkje op de website.

Xerius

Xerius begeleidt zelfstandigen en ondernemers in de opstart en de doorgroei van hun zaak: opstartformaliteiten, sociale zekerheid, aanvullende verzekeringen en kinderbijslag.
We doen dit volgens de hoogste standaard, op een menselijke manier en in duidelijke taal. Zo kunnen onze klanten zich focussen op wat voor hen belangrijk is: de opstart en de uitbouw van hun zaak, hun klanten, hun medewerkers en hun gezin.
Meer dan 20.000 werkgevers, 110.000 zelfstandigen en 60.000 vennootschappen doen een beroep op onze diensten.
Website: www.xerius.be

Com Together

First we listen. Then we create a sports partnership that will work hard to meet your brand experience, emotional branding and communication objectives.

Com Together Sports & Communication is een consultancy office gespecialiseerd in sportcommunicatie. Klanten zijn ondernemingen, organisaties, verenigingen, bonden, clubs, evenementen en atleten die van mening zijn dat de inzet van traditionele vormen van marktbewerking niet langer volstaan, maar dat het integreren van emotionele en associatieve dimensies van sport in een communicatieplan essentieel is voor het rendement ervan. Zaakvoerder Jos Verschueren heeft ruime ervaring in de branche van de sportcommunicatie en sports partnership coaching en kan bogen op een sterk uitgebouwd netwerk binnen en buiten Europa. In december 2005 publiceerde hij het boek “Sportsponsors.
Website: www.comtogether.be

VUB

De Vrije Universiteit Brussel vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling van de sportsector in Vlaanderen, Nederland en ver daarbuiten. Daartoe biedt ze sportopleidingen op bachelor-, master- en postacademisch niveau aan. Onder het motto ‘Levenslang Leren’ centraliseert het instituut voor PostAcademische vorming van de Vrije Universiteit Brussel (iPAVUB) diverse postgraduaten en permanente vormingen, waaronder de opleidingen Postgraduaat Sportmanagement en de Expert Class Professioneel Sportmanagement.
Website: www.pgsport.be