Sportcareers respecteert je privacy

Sportcareers.be (en zijn .nl en .eu-extentie) is een onderdeel van onderneming Verdoodt Jelle, BTW BE 0824.893.344, hierna aangeduid als ‘Sportcareers’.

Verzamelen en bewaren van gegevens

Je hoeft ons geen persoonsgegevens te verstrekken om op onze website informatie te bekijken.
Sportcareers kan eventueel bepaalde persoonsgegevens verzamelen over jouw gebruik van onze website, zoals welke pagina’s je bezoekt en tot welke diensten je toegang verkrijgt. Ook gegevens over jouw computerhardware of software kunnen eventueel worden verzameld door Sportcareers. Deze gegevens kunnen jouw IP-adres, browsertype, domeinnamen, tijden van toegang en doorverwijzende website adressen omvatten, maar zijn niet gekoppeld aan jouw persoonsgegevens. Wanneer persoonlijke gegevens worden doorgegeven, gaat men akkoord voor de verwerking ervan in de database van Verdoodt Jelle, Klein Gent 18, 9080 Beervelde, 0824.893.344.

De persoonsgegevens die je persoonlijk meedeelt, zullen enkel worden gebruikt om je volgende diensten te leveren:

  • Als je via de website solliciteert, kan je jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventuele bijlagen toevoegen om jouw sollicitatie te personaliseren.
  • Je kan een persoonlijk profiel aanmaken op Sportcareers om sneller online te kunnen solliciteren en interessante vacatures of stages en sollicitaties te bewaren.
  • Je kan jouw e-mailadres opgeven om op maat vacatures, stages, carrièreadvies, informatie over events of partneraanbiedingen te ontvangen.
  • Jouw gegevens worden beschikbaar gesteld aan potentieel geïnteresseerde werkgevers.
  • Om het beheer van onze website en de diensten die we aanbieden vlotter te laten verlopen, slaan wij met jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.


Sportcareers verbindt er zich toe nauwgezet de Belgische wetgeving betreffende de bescherming van de persoonsgegevens na te leven. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 heb je het recht om bijkomende gegevens op te vragen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Postbus nr. 4, Brussel 37 te B-1000 Brussel. Bij het doorgeven van persoonlijke gegevens erkent men dat de aansprakelijkheid voor de materiële juistheid van de ingebrachte of overgemaakte persoonlijke gegevens uitsluitend bij de doorgever berust.

Gegevens updaten of verwijderen

Zoals de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer voorschrijft, heeft iedereen te allen tijde het recht om persoonlijke gegevens te raadplegen en die aan te passen waar nodig. Men heeft steeds de mogelijkheid om uit te schrijven op de nieuwsbrieven, zowel op bepaalde nieuwsbrieven als volledig. Vanaf het moment dat men is uitgeschreven, worden alle gegevens gewist.
Men kan te allen tijde zich kosteloos verzetten tegen de verdere verwerking van persoonlijke gegevens door een eenvoudig verzoek per e-mail te sturen.

Alle persoonlijke gegevens worden te allen tijde veilig bewaard

Alle persoonlijke gegevens worden door Sportcareers veilig bewaard. Deze gegevens zijn niet toegankelijk voor derden of voor Sportcareers-medewerkers die niet de vereiste toegangsrechten hebben. Het aantal Sportcareers-medewerkers die toegang hebben tot persoonlijke gegevens blijven steeds beperkt. We beschikken over strikte beveiligingscontroles om ongeoorloofde toegang tot en misbruik van persoonlijke gegevens te vermijden.

Wijzigingen in dit privacybeleid

Dit privacy statement kan worden gewijzigd door bijvoorbeeld wettelijke wijzigingen, andere bedrijfsvoering en wijzigingen in het beleid van Sportcareers. Wij zullen het actieve privacybeleid altijd op onze website publiceren.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij het bezoeken van een website naar de computer worden gestuurd. Met cookies verbeteren wij jouw bezoek aan Sportcareers. Zo hoef je niet bij elk bezoek de inloggegevens in te geven om toegang te krijgen tot persoonlijke pagina’s en kan je eerder bekeken vacatures sneller terugvinden. Cookies kun je alleen zelf verwijderen omdat deze op jouw computer zijn opgeslagen. Uitleg over het aanpassen van de instellingen van je browser vind je onder Help in de toolbar van de meest gebruikte browsers.
Voor verdere vragen of opmerkingen: contacteer jelle@sportcareers.be