Sportvacature

Business Partner (franchise)

StrongBox

Business Partner (franchise) StrongBox

Je kan voor deze functie solliciteren door op de knop "sollicteer voor deze functie" te klikken en jouw cv en sollicitatiebrief naar ons te mailen.

StrongBox: The future of outdoor training!

Wil jij ook onafhankelijk zijn en je toekomst in eigen handen nemen? Dan is StrongBox, een innovatieve franchiseformule, misschien iets voor jou. Je bent een geboren coach met grote affiniteit voor sport en gezondheid.

Wij bieden je de mogelijkheid om samen met ons je eigen business uit te bouwen. Zo ben je zelfstandig, maar niet alleen!

 

 

 

 

Wie zoeken wij?

Naast een grote affiniteit voor sport en beweging beschik je ook over voldoende kennis van het menselijk lichaam, sportfysiologie en verantwoord trainen. Een extra opleiding volgen om deze kennis te verwerven behoort ook tot de mogelijkheden. Om aan de slag te gaan als zelfstandige coach in je eigen StrongBox vestiging dien je te beschikken over enkele belangrijke eigenschappen en competenties.

Belangrijke eigenschappen

 

 • Sportief

 • Energiek

 • Sociaal

 • Stressbestendig

 • Flexibel

 • Zelfstandig

 • Integer

Belangrijke competenties

 • OndernemenJe wilt je toekomst in eigen handen nemen en bepaalt graag je eigen succes. Bij StrongBox weten we van aanpakken en houden we van een uitdaging

 • KlantgerichtDe klant staat steeds centraal! Menselijkheid is één van de kernbegrippen in het runnen van jouw StrongBox

 • NetwerkenJe bouwt makkelijk je eigen netwerk uit en gelooft sterk in de kracht ervan. Een sterk netwerk is essentieel om te komen tot een goed resultaat. Samenwerken met andere ondernemers vormt een belangrijke sleutel tot je succes

 • Leiding gevenBij het uitbouwen van een succesvolle StrongBox vestiging zul je ook andere coaches moeten aansturen. Je kunt je eigen passie overbrengen op je team en zorgt dat iedereen dezelfde waarden uitdraagt

 • Innovatie en teamworkJe kunt kritisch denken en gaat steeds op zoek naar verbeteringen om zo je onderneming nog succesvoller te maken. Door bijscholingen groei je uit tot de beste versie van jezelf als coach

 • CoachingCoaching van mensen en groepen behoort tot je tweede natuur

Wat bieden wij?

Franchising: Samenwerking tot succes!
 

We geloven sterk in de juiste mensen op de juiste plaats. Samen bereik je sneller de weg naar succes. Als franchisenemer profiteer je van de ervaring en knowhow van het hoofdbedrijf. Jullie succes is ons succes! Je start met een uniek concept en een beschermde naam met een duidelijke marktpositie. Wij ondersteunen jullie in alle aspecten van de onderneming, zodat jullie kunnen focussen op de kerntaak: Coaching

 

 

Succesvol businessmodel:

Wij geloven dat je succes moet delen. Win-win werkt! We bieden een rendabel businessplan waarmee je snel kunt uitgroeien tot een succesvolle zaak. Je krijgt volledige ondersteuning bij de opstart. Ook na de opstart behoort business coaching tot onze kerntaken. We delen graag onze kennis met jullie zodat je niet eerst dezelfde fouten moet maken als andere ondernemers.

Administratieve ondersteuning:

We bieden volledige administratieve ondersteuning en ontzorging. Alle bedrijfsprocessen werden reeds voor jou uitgewerkt. Zo kun je gebruik maken van de StrongBox app en het ledenbeheersysteem. Je dient je niet te verliezen in administratieve rompslomp en andere energievreters.

StrongBox community:

De andere StrongBox Coaches zijn collega’s, geen concurrentie. We geloven in de kracht van ons uitgebreid netwerk van gekwalificeerde sportprofessionals. Samen staan we sterk.

Locatie, inrichting en materialen:

We helpen bij het zoeken van een juiste locatie en het onderhandelen van goede voorwaarden. Je krijgt een beschermd gebied toegewezen, waarbinnen jij exclusiviteit geniet. Daarnaast zorgen we voor de volledige inrichting en leveren we alle materialen. Ook hierbij delen we met plezier onze Knowhow met jou.

StrongBox Academy:

Je geniet interne opleidingen en krijgt een certificering als StrongBox coach. Je leert alles wat nodig is om uit te groeien tot succesvol StrongBox owner en coach. We leren jou niet enkel alles over coaching, maar ook hoe je een bedrijf moet runnen. Business coaching is een belangrijke schakel bij het succesvol uitbouwen van jouw onderneming. We bieden ondersteuning in alle fasen van de onderneming.

Marketing:

Marketing is een vak apart. Wij hebben een marketingplan voor je klaar! Samen met jou werken we de ideale marketingstrategie uit en sturen we deze voortdurend bij. Je krijgt een pagina op de website die zorgt voor continue leadgeneratie. Bovendien kunnen jullie rekenen op onze vaste partners.

 

Kreeg je energie bij het lezen van deze vacature en kun jij je voor 100% vinden in onze waarden? Dan word jij misschien het gezicht van StrongBox in jouw regio.

Neem zeker contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Je kan voor deze functie solliciteren door op de knop "sollicteer voor deze functie" te klikken en jouw cv en sollicitatiebrief naar ons te mailen.

SPORTCAREERS

Sportcarrière Management en Sportcrowdfunding

Sportcareers is een Community-platform waar sportorganisaties en sportprofessionals elkaar ontmoeten en inspireren om nieuwe werknemers aan te trekken in hun sportorganisatie of om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan bij een sportorganisatie.

Sportcareers draagt Crowdfunding mee in haar hart.  Naast ons unieke Sportcorwdfunding-platform, zijn al onze lidmaatschappen, samenwerkingen en partnerships gebaseerd op crowdfunding. Iedere organisatie of lid  sluit zich aan bij onze community door een vrije bijdrage te doen. Meer informatie over dit concept bezorgen we jou graag persoonlijk wanneer je een aanvraag doet om een sportvacature online te plaatsen of lid te worden van 1 van onze sportcommunity's.

Sportcareers is een niet-erkend crowdfunding platform. Ons crowdfunding-concept is enkel en alleen gebaseerd op vrije giften. In ruil voor deze vrije giften worden jou exclusieve diensten of producten ter beschikking gesteld.

Alle foto's en video's op deze website worden gratis aangeboden om te gebruiken via: Canva en Wix (Media van Wix, Shutterstock en Unsplash). Zelf gemaakte foto's en video's door de eigenaar van deze website kunnen tevens terugkomen op deze website.