top of page
Banner Sportjob Commercieel & Events Addict swim, bike & run store.png

COMMERCIEEL MEDEWERKER &
EVENTS COÖRDINATOR

Sportjob | ADDICT swim, bike & run store

 

Addict is dé running-, triatlon- en duursportpartner in de regio Antwerpen. Sedert 21 jaar staat het sportieve Addict team klaar om sporters van alle niveau’s te adviseren en begeleiden. 
Of onze klant een geoefend triatleet is, of zich aan zijn/haar eerste start to run stappen waagt, bij Addict krijgt iedere sporter vakkundig advies. Omdat we fors blijven groeien en we onze activiteiten verder wensen uit te breiden, kijken we uit naar nieuw talent!

De functie

We bieden je een gevarieerde functie waarbij je je commerciële talent, je passie voor sport en je betrokkenheid in de lokale sportcommunity kan ontplooien.


In onze winkels "Middelheim" (Wilrijk) en "Kammenstraat" (centrum Antwerpen) ga je aan de slag als sportieve verkoper (70%). Je doet loopanalyses en adviseert klanten in hun zoektocht naar het meest geschikte sportmateriaal. Je deelt je kennis en passie over zowel product als volgende sporten: lopen, wielrennen, zwemmen, triatlon en yoga. 


In samenwerking met je collega‘s werk je als "co-event coördinator  (30%) actief mee aan de ondersteuning van gesponsorde en eigen events. Je neemt initiatief om de lokale sportcommunity te mobiliseren en om samenwerkingen met derden op te zetten (merken, organisatoren van sportwedstrijden, clubs, bedrijven, etc.).

Jouw profiel

 

  • Je hebt een eerste werkervaring achter de rug (in verkoop of events is een plus)

  • Je doet op actieve wijze aan sport (een topatleet hoef je niet te zijn, houden van sport is een must)

  • Je hebt een extravert en positief profiel, je bent energievol en een geboren netwerker

  • Je hebt een luisterend oor, je bent een authentiek adviseur & verkoper met inlevingsvermogen 

  • Je kan grondig en structureel werken, weet van aanpakken & organiseren. Gevoel voor orde is een plus, want "retail = detail"

  • Je wil je minstens 3 jaar voor ons engageren. Klanten en personeel zijn ons loyaal, ons personeelsverloop is nihil

  • Zaterdagwerk en af en toe aan de slag gaan op zondag of tijdens de avond schrikt je niet af 

Ons aanbod

 

Wij bieden jou een veelzijdige vaste job, fulltime of 4/5. Je heb naast "sales" nog eigen evenementiële & partnership verantwoordelijkheden. Dat maakt de job des te boeiender. 


Je komt in een sportieve sector terecht die in de lift zit. Addict is een groeiend & ambitieus bedrijf en we blijven investeren in onze toekomst.

 

Onze bedrijfscultuur: we zijn erg open minded, direct, transparant en tolerant. Onze communicatielijnen zijn kort en we bewaken een dynamische en aantrekkelijke werkomgeving.

Goesting gekregen? Bezorg ons dan jouw motivatie & cv!

Dé universitair ondersteunde Cycling Management opleiding!

bottom of page