Sportvacature

Digital Sales Representative Club Brugge
Digital Sales Representative

Club Brugge K.V.

Om ook naast het veld stappen vooruit te blijven zetten, is Club Brugge op zoek naar

een Digital Sales Representative. Heb jij net als Ruud Vormer een geweldig spelinzicht waardoor je mogelijke kansen zo weet te herkennen? Heb je bovendien minimaal 2 jaar ervaring in de B2B met voorkeur in digital sales? Dan is deze job zeker iets voor jou!

 

Dit doe je binnen ons team

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van Club Brugge’s online en digitale producten, waarbij je primaire focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Deze verkoop je aan nieuwe of reeds bestaande klanten.

Je identificeert en prospecteert naar nieuwe klanten en herkent kansen om winstgevende inkomsten te genereren in gerichte markten.

Dit maakt je een geweldige speler

Net als onze captain ben je een zeer gemotiveerd en ondernemend individu die in staat is om verschillende doelstellingen te bereiken.

Zo ben je helemaal thuis in de B2B en ben je digitaal aangelegd. Leadgeneratie, ROI meten en producten maken zijn taakomschrijvingen waar je helemaal wild van wordt.

Je bent in staat om te verkopen aan executives van C-level en beheerst de ‘business journey’ volledig met de digitale toepassing en nieuwe producten die onze businessclub onderscheiden.

 

Bovendien weet je hoe zakelijke inhoud op een gestructureerde manier verder ondersteund kan worden op onze website, Twitteraccount, LinkedIn of in onze video’s. Daarvoor werk je nauw samen met ons Club Media House.

 

 

 

Met dit erbij schakel je elke verdediger uit

Je hebt ervaring in het ontwikkelen van een nieuw territorium. Lead generation en cold calling zijn Engelse termen waar je vlot raad mee weet.

 

Je bent georganiseerd, detail- en resultaatgericht en hebt professionele presentatiemogelijkheden. Daarvoor heb je uiteraard sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden voor nodig, vraag maar aan Ruud Vormer!

 

 

 

 

Heb je interesse om deze functie uit te oefenen in een geweldige omgeving als het Belfius Basecamp?

Solliciteer via tom@sportcareers.be en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!