top of page

the Cycling inspired Coffee bar

Duik in de wereld van "the Cycling inspired Coffee bar" en laat je verrassen door een buitengewone ervaring die je zintuigen doet tintelen! Verwen jezelf met hemelse koffie, een ontbijt dat je smaakpapillen betovert en een wonderbaarlijke bloesemroute door het pittoreske Zoutleeuw.

Je kan jammer genoeg niet meer online reserveren. Maar geen paniek, er is plaats genoeg dus kom af!
Andere evenementen bekijken
the Cycling inspired Coffee bar
the Cycling inspired Coffee bar

Datum & locatie

20 apr 2024, 07:30 – 16:00

Zoutleeuw, Prins Leopoldplaats 5, 3440 Zoutleeuw, België

Over het evenement

The Cycing inspired Coffee bar, tijdens de weekends van 6-7 april & 20-21 april in het voormalig Gasthuis van de Grauwzusters in Zoutleeuw​.

Wees voorbereid &  klaar om je zintuigen te laten exploderen bij een heerlijk sensationele fietsfeest tijdens deze wielerhoogdagen & de unieke & prachtige bloesemperiode ...

Tijdens de weekends van 6-7 april en 20-21 april wordt de adembenemende "Hôpital-kapel" van het voormalig Gasthuis van de Grauwzusters omgetoverd tot een ware tempel van genot voor alle fietsliefhebbers. Bereid je voor op een unieke koffie-ervaring met de Café Copain's Cycling Roast moka pot coffee, een meesterwerk gebrouwen volgens de eeuwenoude Italiaanse traditie met deze legendarische moka pot.

Maar wacht ... er is meer!

Terwijl je jezelf tegoed doet aan een heerlijk ontbijt met versgebakken croissants, verrukkelijke chocoladekoeken, een stevige Boergondische omelet en hemelse bloedworsten met warme appels en kaneel, maken we ons klaar voor een dag vol zalige avonturen met familie & vrienden. Stap op je fiets en laat je meevoeren langs betoverende bloesemroutes door het adembenemende landschap op en rond Zoutleeuw.

En als je dacht dat dat alles was, heb je het mis!

Na je fietsavontuur staat een hemelse beloning op je te wachten: een verrukkelijke kop koffie en een smeuïge pannenkoek die je smaakpapillen zullen verleiden. Maar hier houdt het nog steeds niet op! We brengen je ook de meest opwindende wielermomenten van het weekend, live op ons gigantische scherm! Van de adembenemende Parijs-Roubaix tot de legendarische Luik-Bastenaken-Luik, geniet ervan in onze Cycling inspired Coffee bar.

Mis dit spektakel niet! Kom en ontdek de Cycling Inspired Coffee Bar in de betoverende Hôpital-kapel in het voormalig Gasthuis van de Grauwzusters in Zoutleeuw, gelegen aan de schilderachtige oevers van de kleine Gete.

Verwen jezelf met een onvergetelijke dag vol heerlijke koffie, verrukkelijke lekkernijen en adrenaline verhogende wielermomenten!

Deel dit evenement

2.png

Een buitengewone dag met vrienden & familie

Laat je samen met vrienden & familie verrassen door een buitengewone 
ervaring die je zintuigen doet tintelen! Verwen jezelf met 
heerlijke koffie & ontbijt, 
een wonderbaarlijke bloesemroute door het pittoreske Zoutleeuw & 
Parijs Roubaix op groot scherm!

Datum & locatie

zaterdag 6 april, 07.30u – 18.00u
zondag 7 april,  07.30u - 18.00u

Prins Leopoldplaats 5, 3440 Zoutleeuw


Openingsuren

Zaterdag van 09.00u tot 18.00u
Zondag van 09.00u tot 18.00u

OCMW Gasthuis-Stad Zoutleeuw.JPG
4.png

Het programma

09.00u - 12.00u 
Ontbijt met versgebakken croissants & chocoladekoeken, Boergondische omelet en 
bloedworsten met warme appels & kaneel

 

12.00u - 18.00u 
pannenkoeken

 

Namiddag
Parijs Roubaix op groot scherm (zaterdag dames, zondag heren).

Heel de dag kan je de bloesemroute op en rond Zoutleeuw rijden. 
 

07.30u - 18.00u
koffie, fris & bieren

GPX bestanden

We hebben voor jullie een bloesemroute met start & aankomst aan onze coffee bar, een familieroute langs de bloesems & een uitdagende Gravelroute, allemaal op en rond Zoutleeuw.

Geen verplichting om te rijden hoor, maar we stellen het alleen maar voor.

Kapel_Ossenweg- Stad Zoutleeuw.jpg
bottom of page