top of page

the Cycling inspired Coffee bar

Duik in de wereld van "the Cycling inspired Coffee bar" en laat je verrassen door een buitengewone ervaring die je zintuigen doet tintelen! Verwen jezelf met hemelse koffie, een ontbijt dat je smaakpapillen betovert en een wonderbaarlijke bloesemroute door het pittoreske Zoutleeuw.

the Cycling inspired Coffee bar
the Cycling inspired Coffee bar

Datum & locatie

21 apr 2024, 07:30 – 18:00

Zoutleeuw, Prins Leopoldplaats 5, 3440 Zoutleeuw, België

Over het evenement

The Cycing inspired Coffee bar, tijdens de weekends van 6-7 april & 20-21 april in het voormalig Gasthuis van de Grauwzusters in Zoutleeuw​.

Wees voorbereid &  klaar om je zintuigen te laten exploderen bij een heerlijk sensationele fietsfeest tijdens deze wielerhoogdagen & de unieke & prachtige bloesemperiode ...

Tijdens de weekends van 6-7 april en 20-21 april wordt de adembenemende "Hôpital-kapel" van het voormalig Gasthuis van de Grauwzusters omgetoverd tot een ware tempel van genot voor alle fietsliefhebbers. Bereid je voor op een unieke koffie-ervaring met de Café Copain's Cycling Roast moka pot coffee, een meesterwerk gebrouwen volgens de eeuwenoude Italiaanse traditie met deze legendarische moka pot.

Maar wacht ... er is meer!

Terwijl je jezelf tegoed doet aan een heerlijk ontbijt met versgebakken croissants, verrukkelijke chocoladekoeken, een stevige Boergondische omelet en hemelse bloedworsten met warme appels en kaneel, maken we ons klaar voor een dag vol zalige avonturen met familie & vrienden. Stap op je fiets en laat je meevoeren langs betoverende bloesemroutes door het adembenemende landschap op en rond Zoutleeuw.

En als je dacht dat dat alles was, heb je het mis!

Na je fietsavontuur staat een hemelse beloning op je te wachten: een verrukkelijke kop koffie en een smeuïge pannenkoek die je smaakpapillen zullen verleiden. Maar hier houdt het nog steeds niet op! We brengen je ook de meest opwindende wielermomenten van het weekend, live op ons gigantische scherm! Van de adembenemende Parijs-Roubaix tot de legendarische Luik-Bastenaken-Luik, geniet ervan in onze Cycling inspired Coffee bar.

Mis dit spektakel niet! Kom en ontdek de Cycling Inspired Coffee Bar in de betoverende Hôpital-kapel in het voormalig Gasthuis van de Grauwzusters in Zoutleeuw, gelegen aan de schilderachtige oevers van de kleine Gete.

Verwen jezelf met een onvergetelijke dag vol heerlijke koffie, verrukkelijke lekkernijen en adrenaline verhogende wielermomenten!

Deel dit evenement

 

Keynote speakers & panelleden

Prof. dr. Wim Lagae_Keynote Speaker_FMM (website).png

 

Prof. dr. Wim Lagae

Hoogleraar Sportmarketing aan de KU Leuven

En gastdocent in de Expert Class Cycling Management aan Vrije Universiteit Brussel.

Deze gepassioneerde economist is al drie decennia bezig met het ontleden en analyseren van de sportmarketing in binnen en buitenland.

Het wordt een uiteenzetting waarin business en sponsoring samen in de spits van het voetbal staan!

Wim Mathues

Country Director Benelux & SVP bij Wasserman Agency

Een bedreven (sport)marketing & digital commerce expert, zowel aan merk- als agency zijde.

Wim werkte de laatste 14 jaar voor o.a. Coca-Cola, GfK, Entain Group (bwin/Ladbrokes), Decathlon Sports Marketplace,

en leidt momenteel het Benelux-team van het toonaangevende sport- & entertainmentmarketing agency Wasserman.

 

En tot slot is hij ook voormalig jurylid van de European Sponsorship Awards in Londen, en gastdocent marketing aan o.a. KU Leuven, UCLL en KdG Hogeschool.

Een brok aan ervaring in sportmarketing!

Tom Guetens_BX Brussels.jpg

Tom Guetens

Head of Sponsoring, Brand Activation & Retail Communication @ Telenet

Een ervaren professional in de sport business, met een stevige achtergrond in sportsponsoring binnen bedrijven als BNP Paribas Fortis en Telenet.

 

Met expertise in het opbouwen van sterke relaties en het identificeren van groeikansen, heeft hij een passie voor het creëren van waarde en het stimuleren van zakelijk succes in de sport & vooral het voetbal.

Thomas Burssens

Co-Founder SportPlus Media

En commercieel brein van o.a. atleten zoals Remco Evenepoel, Simon Mignolet, Maarten Vandevoordt, Philippe Clement, ... en merken zoals RedBull, Krefel, Lotus Bakeries, Adidas, Bell & Ross, 6D Sports Nutrition en RVE Compression.

Thomas neemt je tijdens deze Football Marketing Meeting mee naar de wereld van digital marketing & partnerships tussen voetbalsters, voetballers, clubs en merken.

Thomas Burssens_Keynote Speaker_FMM (website).png
bottom of page