Event Coördinator

COUNT ME IN

 

Ben jij de nieuwe full time Event Coördinator van Count Me In? Zet jij je tanden graag in nieuwe evenementen en projecten? Ben jij flexibel in denken en handelen en ben je stressbestendig? Werk je gestructureerd en gedisciplineerd? Zijn FTP, Zwift, PlugPlug en coffee ride voor jou geen onbekende begrippen? Lees dan vooral verder!

Event Coördinator
COUNT ME IN

onvergetelijke momenten op en naast de fiets
 

 

Functie

Als Event Coördinator behoud je het overzicht over alle events van Count Me In. Je hebt een ondernemende mindset. Je denkt mee na over nieuwe concepten, en over hoe we bestaande concepten kunnen verbeteren. Je volgt de algemene organisatie van de events op, houdt nauw contact met alle stakeholders en zorgt dat draaiboeken tot in de puntjes worden voorbereid en uitgevoerd. Zijn de vergunningen tijdig aangevraagd? Loopt de promotie vlot? Staat het parcours op punt? Is alles afgestemd met de leveranciers? Weten alle medewerkers wat hun rol is? Worden de partners maximaal geactiveerd? Je steekt graag je handen zelf uit de mouwen tijdens weekenddagen. Samen met een heel team zorg je mee voor het succes van de events.​

 

Profiel

Je beschikt over een Bachelor diploma en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in de (sportieve) evenementsector. Je kan aantonen dat je stressbestendig bent, gepassioneerd en open staat om te leren. Je bent gedreven en opgeven staat niet in je woordenboek.

 

Aanbod

We bieden een uitdagende, zelfstandige functie met veel ruimte om te ondernemen en jezelf te ontplooien. Je staat mee aan de wieg van een jonge onderneming en krijgt de kans om mee te groeien. Je loon is marktconform en je kan aan de slag als werknemer of freelancer.

Bedrijf

Count Me In is ontstaan in 2020 en kende sindsdien een sterke groei. Het organiseert fietsevenementen gericht op road, gravel en mountainbike. Naast de evenementen heeft CMI ook een eigen koffiemerk Café Copain en biedt het fietsers ook fietstochten aan via routeplatform 'De Parcoursbouwer'. 

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met 15 februari 2022 door CV en motivatiebrief te versturen via de bovenstaande sollicitatieknop.

 

bron: Vacatures | Count Me In