Sportvacature

Banner vac. Event Producer Cedalion.jpg
Event Producer

Cedalion

Event Producer | Cedalion Teambuilding

Locatie: Lokeren (Oost-Vlaanderen)

 

Cedalion organiseert al 10 jaar teambuildings en events. Dit doen we doorheen heel het land. We willen meer gaan inzetten op eigen events en zoeken dus naar versterking voor ons team. Jaarlijks organiseren we nu al meer dan 250 events voor meer dan 100 verschillende klanten.

Naast freelance accountmanagers zoeken we ook 1 Event Producer.

Deze Event producer heeft als taken

  • Organisatie bestaande teambuildings

  • Contact onderhouden met de accountmanagers

  • Organiseren van eigen events

  • Kwaliteitscontrole events

  • Overleggen met de zaakvoerder

  • Locaties scouten

  • Partnerships zoeken en onderhouden

Je werkt meestal vanop ons kantoor in Lokeren, voor grote events kom je ook uit je bureaustoel om alles ter plekke in goede banen te leiden.

Hoe zie jij eruit?

Wij zoeken een gemotiveerde Event Producer die punctueel is. Je laat niets aan het toeval over en herleest vaak jouw teksten om fouten te vermijden. Een duidelijke communicatie intern en extern besparen jou veel stress. Indien je toch stress ervaart kan je hier mee om. Als teamplayer hou je steeds rekening met zowel je collega’s , partners als klanten. Organiseren zit in jouw bloed en je wil gerust iets bijleren. Pro actief werken is geen probleem voor jou, je kan uiteraard op kantoor werken, maar je houdt wel van afwisseling. Hoe jouw diploma eruit ziet is voor ons van weinig belang, maar Eventmanagers hebben misschien toch wel een heel klein streepje voor.

 

 

Wat kunnen wij doen voor jou ?

Je kan bij ons werken in een klein en jong team. De voordelen van het werken in een klein team zijn zeer divers : alle collega’s zijn leuk en aangenaam om met samen te werken. Wij beseffen dat de sfeer op het werk heel belangrijk is en als teambuilding organisatoren doen we natuurlijk zelf ook vaak leuke dingen. Werken doe je voor een bepaald loon en dat krijg je bij ons naar marktconforme normen. Flexibiliteit is een grote troef van ons, wij weten altijd een oplossing te vinden voor de klant. Wij zullen jou helpen om alle kneepjes van het vak te leren en je kan je ook bijscholen tijdens de werkuren in welk vakgebied je maar wil. Ons kantoor in Lokeren is gezellig ingericht zodat je je er echt thuis kan voelen. Tijdens rustige periodes ( vooral in de winter )  zoeken wij opportuniteiten en partnerships, als Event Producer denk je dan al na over de zomerse lasertag events, rafting trophies en veel meer die je kan organiseren.