top of page


De allereerste bedrijfseconomische en
universitair ondersteunde opleiding in Cycling Management

 

De Vrije Universiteit Brussel, Faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie, en Sportcareers zullen

vanaf donderdag 12 januari 2023 voor het tweede jaar op rij een seminariereeks organiseren door docenten en gastsprekers uit het Cycling Management werkveld.

 

En dit vanuit de verschillende bedrijfseconomische invalshoeken binnen het wielrennen.

FC.JPG

 

Missie

De missie van de seminariereeks binnen de Expert Class Cycling Management is om deelnemers, al dan niet uit het wielrennen, op het vlak van Cycling Management op te leiden, bij te scholen of te herscholen. Het is ons doel om via onze cycling gedreven community de cycling business in de Lage Landen verder te professionaliseren.

Komen zeker aan bod: de evolutie van het wielrennen, management, economie, marketing, ondernemerschap, projectmanagement en uiteraard een exclusieve casestudie over “onze” Brussels Universities Cyclocross.

 

 

Timing

In de slipstream van Wouts triomf op de mythische Mont Ventoux, van de Olympische prestaties van onze wielrendelegatie in Tokio en van het “Belgische” WK Wielrennen 2021, zijn we in januari 2022 met deze lessenreeks van start gegaan.

Ons 2de peloton zal van het startpodium rollen op donderdag 12 januari 2023. Tweewekelijks van 14 tot 21u trekken we met ons cycling management peloton de management wereld in van deze sporttak.

Locatie

We hebben voor deze reeks aan seminaries onze eigen Vélodrome gevonden in Frame21 (Corporate Village, Da Vincilaan 2, 1935 Zaventem).

 

 

Meer info, inschrijven & face-to-face intakegesprek 

Via een face-to-face intakegesprek kan u aansluiten bij deze unieke community. Stuur in een eerste stap alvast uw motivatie en cv naar tom@sportcareers.be.

Tom Daniels, alumnus PG SPORT, coördinator van deze Expert Class en zaakvoerder van Sportcareers (www.sportcareers.be) en Jos Verschueren, VUB Sport, Esports & Cycling Management, nodigen u dan na ontvangst van motivatie en cv spoedig uit voor de persoonlijke kennismaking.

 

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt tot 15 deelnemers.

bottom of page