Sportvacature

Banner Instructeurs The Little Gym Overi
Instructeurs (Overijse)

The Little Gym

The Little Gym Overijse is op zoek naar nieuwe instructeurs!

Werkgever: The Little Gym

Locatie: Terhulpensesteenweg/ Chaussée de la Hulpe 252, Overijse 3090

 


Wie zijn wij?

The Little Gym® Overijse is onderdeel van een internationaal franchise netwerk met vestigingen over de hele wereld. Het programma is nadrukkelijk niet-competitief en op gymnastiek gebaseerd. Door middel van heel veel plezier proberen we kinderen op jonge leeftijd het plezier in bewegen te laten ervaren.

 

Wat zijn je taken?

Als instructeur bij The Little Gym® werk je in een team en geef je gymles aan kinderen van 4 maanden tot 12 jaar. Daarnaast speel je een actieve rol bij het verstrekken van informatie over het programma aan geïnteresseerde ouders en ondersteun je bij marketingactiviteiten. Tijdens verjaardagsfeestjes en vakantieprogramma's zorg je dat, door middel van groepsactiviteiten, hindernisbanen en spelletjes, de activiteiten aansluiten op de leeftijd van de kinderen.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een instructeur die flexibel is en ook in de weekenden kan werken om lessen te verzorgen, verjaardagsfeestjes te organiseren en te assisteren bij vakantieprogramma's. 

Een turnachtergrond en ervaring met lesgeven is een pré. Heb je kennis van de Engelse en Frans taal, ben je lichamelijk fit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan horen we graag van je!

Hoe solliciteer je?

Via deze link kan je al jouw gegevens invullen en de sollicitatie bij The Little Gym indienen.

Succes!