Een samenwerking op basis van Crowdfunding

Een samenwerking op basis van een alternatief business model, gebaseerd op Crowdfunding

"Wij tekenen de grenzen uit, jij beslist zelf wat jouw bijdrage is."

Wil je een "sportvacature" publiceren via ons community platform www.sportcareers.be? Dan bepaal jij zelf hoe je onze samenwerking wil invullen binnen de kalklijnen van ons business model.

 

Aan een samenwerking zijn geen vaste kosten verbonden. Waarom niet?

In al onze samenwerkingen staat onze community centraal, en hen willen we een optimale inspraak geven.

We werken op basis van een alternatief business model, dat gebaseerd is op Crowdfunding.

Per 1 vacature doet een organisatie een vrije bijdrage die zij zelf bepalen. Op deze manier kan iedere organisatie zelf bepalen hoe en met welke middelen ze aan de slag willen gaan om onze samenwerking in te vullen. Een vrije bijdrage voor 1 vacature kan tot maximaal €350.

 

Jij bepaalt dus zelf hoe je met ons wil samenwerken en welke bijdrage jullie hiervoor voorzien.

 

Hoe gaat het in z'n werk?

"Hoe hoger de fase, hoe intenser onze samenwerking en hoe groter het aantal geschikte sollicitaties."

Fase 1 

vrije bijdrage tussen € 50 en € 100:

Fase 2

vrije bijdrage tussen € 100 en € 200:

  • De promotie en activatie van jullie vacature via onze socials LinkedIn, Instagram en Facebook (mits jullie toestemming wordt in onze content jullie embleem verwerkt, om zo een optimale promotie en activatie te voorzien)

  • + fase 1

Fase 3

vrije bijdrage tussen € 200 en € 300: 

  • De administratieve verwerking van de sollicitaties. We verzamelen ze en sturen ze integraal naar jullie door, met de sollicitant in cc (zo weet deze dat we volop bezig zijn meet haar of zijn sollicitatie)

  • Een eerste screening van de sollicitanten

  • + fase 1 en fase 2

Fase 4

vrije bijdrage tussen € 300 en € 350:

  • De promotie en activatie van jullie organisatie en jullie projecten via onze socials LinkedIn, Instagram en Facebook. Zo geven we onze community een unieke kijk achter de schermen van jullie organisatie en maken we hen warm om bij jullie aan de slag te gaan

  • + fase 1, fase 2 en fase 3

Wil jij met ons samenwerken in de zoektocht naar een nieuwe medewerker? Druk dan op de onderstaande knop "mail ons jouw vacature".

Mail ons jouw vacature tekst door en laat ons weten welke fase jullie willen toepassen op onze samenwerking. Binnen de grenzen van deze fase kan jij zelf beslissen welke vrije bijdrage je wenst te doen.

SPORTCAREERS

Sportcarrière Management en Sportcrowdfunding

Sportcareers is een Community-platform waar sportorganisaties en sportprofessionals elkaar ontmoeten en inspireren om nieuwe werknemers aan te trekken in hun sportorganisatie of om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan bij een sportorganisatie.

Sportcareers draagt Crowdfunding mee in haar hart.  Naast ons unieke Sportcorwdfunding-platform, zijn al onze lidmaatschappen, samenwerkingen en partnerships gebaseerd op crowdfunding. Iedere organisatie of lid  sluit zich aan bij onze community door een vrije bijdrage te doen. Meer informatie over dit concept bezorgen we jou graag persoonlijk wanneer je een aanvraag doet om een sportvacature online te plaatsen of lid te worden van 1 van onze sportcommunity's.

Sportcareers is een niet-erkend crowdfunding platform. Ons crowdfunding-concept is enkel en alleen gebaseerd op vrije giften. In ruil voor deze vrije giften worden jou exclusieve diensten of producten ter beschikking gesteld.

Alle foto's en video's op deze website worden gratis aangeboden om te gebruiken via: Canva en Wix (Media van Wix, Shutterstock en Unsplash). Zelf gemaakte foto's en video's door de eigenaar van deze website kunnen tevens terugkomen op deze website.