top of page

 

 

One unknown (ex-)pro rider. One bike. One time.

That is "The Styxx"

 

een project van en copywriting Centrum Ronde van Vlaanderen

Voor het derde jaar op rij daagt Centrum Ronde van Vlaanderen je uit om je te meten met The Styxx én hem te ontmaskeren. Op een parcours van 75 km lang zet een onherkenbare (ex-?)profrenner een richttijd neer.  

Kan jij in zijn wiel blijven of hem zelfs verslaan? Of wil je gewoon eens ontdekken hoe goed het met je conditie gesteld is in vergelijking met een (ex-)prof? Wat je motivatie ook is, neem deel en maak kans op een van de vele prijzen. 

 

Geen zin om op je carbonnen ros te kruipen? Waag dan je kans om zijn ware identiteit te achterhalen. Ook dan maak je kans op een mooie prijs. Deelnemen kan van 25 maart 2023 tot en met 24 september 2023. 

Met Sportcareers slaan we de handen in elkaar om samen met jouw bedrijf een meer dan geslaagde editie van

The Styxx in elkaar te "fietsen". Samen met ons en jouw bedrijf partner worden? Druk op de onderstaande knop en laat ons kennis maken met een heerlijke kop koffie, thee of warme choco!

Sollicteer
lees verder

 

 

Ga de strijd aan met de onbekende (ex-)profwielrenner

The Styxx is een sportieve uitdaging waarbij deelnemers de strijd aangaan met een (ex-)profwielrenner. Deze onherkenbaar gemaakte renner zet een richttijd neer op een vooraf uitgestippeld parcours van zo’n 75 kilometer in de Vlaamse Ardennen. Deelnemers kunnen op eender welk moment datzelfde parcours rijden en zich zo meten met The Styxx. Veiligheid staat voorop waardoor niet de tijd van de volledige rit in rekening wordt gebracht, maar de som van de tijden op een vijftiental veilige en verkeersluwe hellingen en/of kasseistroken.

schrijf je gratis is

 

 

Deelnemers trachten niet alleen een tijdsverbetering neer te zetten, maar gaan ook op zoek naar de identiteit van

The Styxx. Ook wie minder sportief is aangelegd kan dus deelnemen. De top drie van zowel het vrouwen – als mannenklassement valt in de prijzen. Desondanks blijft de leuze deelnemen is belangrijker dan winnen van kracht want het merendeel van de prijzen én de hoofdprijs (een TUI-fietsvakantie) worden verloot onder alle deelnemers.

 

In de afgelopen twee edities konden deelnemers zich alvast meten met Nikolas Maes en Serge Pauwels.

bottom of page