Banner Vacatures BabyBallers.png
Trainer (jobstudent en/of lesgever)
BabyBallers

Sport vacature

 

Locatie: Vlaanderen

Website: www.babyballers.be

BabyBallers is een leuk sport-& spelconcept voor peuters en kleuters, samen met de mama of papa

(zie www.babyballers.be). De kindjes gaan wekelijks per leeftijdsgroep (tussen de 1,5 en 5 jaar) telkens 40’ fun beleven en spelenderwijs leren over kleuren, vormen, getallen, etc. en dit met voetbal als centrale thema.

 

Geen voetballessen evenwel, want het gaat ‘m vooral over bewegen, motoriek ontwikkelen en sociale vaardigheden bijschaven. Je bent een prima kandidaat als lesgeven aan een groep kleintjes jou op het lijf is geschreven.

Een gediplomeerd sportleraar hoef je niet te zijn, maar het sporten en in goede banen leiden van een grote groep mensen onderschat je maar beter niet. Want ook de mama en papa moeten betrokken worden, je weet dus goed je aandacht te verdelen over zowel sterk begaafde als minder begaafde elementjes. Ervaring in kleuteronderwijs is à la limite relevanter dan ervaring als jeugdvoetbaltrainer, want een voetbalschool is Babyballers niet. Druk bezette lessen worden door een jobstudent geassisteerd en uiteraard word je voordien ook in het concept opgeleid en krijg je een manual met alle instructies. De lessen starten in januari of september en gaan wekelijks door op een vast moment, behoudens de vakantieperiodes. Je wordt ingezet in tijdsblokken van 2,5 tot 3,5 uur al naargelang. De tewerkstellingsvorm is te bespreken.

Aanmelden met cv via info@sportskids.be; een motivatie erbij en eventueel een pasfoto, kunnen helpen!

Hou er nog rekening mee dat we gezien de aard van de lessen, een attest van goed gedragen zeden zullen opvragen als je wordt geselecteerd.

Meer info over deze Sportvacature? Bel of WhatsApp Tom Daniels via +32 (0)499 221 658