Sportvacature

Sportleaders: Fiets-, Racket-, Berg-, Ski- en Watersport

Decathlon Lochristi

Sportleaders Fiets-, Racket-, Berg-, Ski- en Watersport Decathlon Lochristi

 

At Decathlon, the game is on!

Ben je gebeten door de fietsmicrobe of heb je een enorme passie voor de racket-, berg-, ski- en watersport?

Check dan zeker deze 4 vacatures en werk samen met Decathlon Lochristi aan de verdere professionalisering van deze sporten.

 

 

 

 

 

 

Check de vacatures

SPORTCAREERS

Sportcarrière Management en Sportcrowdfunding

Sportcareers is een Community-platform waar sportorganisaties en sportprofessionals elkaar ontmoeten en inspireren om nieuwe werknemers aan te trekken in hun sportorganisatie of om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan bij een sportorganisatie.

Sportcareers draagt Crowdfunding mee in haar hart.  Naast ons unieke Sportcorwdfunding-platform, zijn al onze lidmaatschappen, samenwerkingen en partnerships gebaseerd op crowdfunding. Iedere organisatie of lid  sluit zich aan bij onze community door een vrije bijdrage te doen. Meer informatie over dit concept bezorgen we jou graag persoonlijk wanneer je een aanvraag doet om een sportvacature online te plaatsen of lid te worden van 1 van onze sportcommunity's.

Sportcareers is een niet-erkend crowdfunding platform. Ons crowdfunding-concept is enkel en alleen gebaseerd op vrije giften. In ruil voor deze vrije giften worden jou exclusieve diensten of producten ter beschikking gesteld.

Alle foto's en video's op deze website worden gratis aangeboden om te gebruiken via: Canva en Wix (Media van Wix, Shutterstock en Unsplash). Zelf gemaakte foto's en video's door de eigenaar van deze website kunnen tevens terugkomen op deze website.