top of page

Etappe 6 Expert Class

Cycling Management

"Geen werk in de sport zonder ... netwerk"

Structuur, verjaardagen en uiteindelijk stap je volledig af van koude prospectie.

Er wordt wel eens in de cycling management wereld gezegd "ons kent ons" of "je hebt connecties nodig om in deze wereld terecht te komen". Is dit wel zo? En als dit zo is, dan willen wij met de Expert Class Cycling Management daar iets aan doen, op de juiste manier.

Dimitri Verhoye. Gastdocent in etappe 6 van de Expert Class Cycling Management 2023 en volgens zijn LinkedIn:

"H2H care expert, networktrainer, -coach & connector, help people grow, start-up mentor, public speaker,

HEART above HARD, always".

(1) lees verder
(2) lees verder

 

"Making things clear"

Wat is een event? Is het een gebeurtenis? Iets dat je overkomt? Of een gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen?

Wat is een connectie? Een persoon waar je al dan niet het bestaan van weet?  Iemand die interesse in jou heeft?

Iemand waarmee je minstens 5 minuten offline mee hebt gesproken?

Wat is netwerken?  Een zelfstandig naamwoord en werkwoord. Het is het doorgeven van informatie van de ene persoon aan de andere om van betekenis en van dienst te zijn (Donna Fisher, Persoonlijk Netwerken voor Dummies). Het is ook het leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen in je werk, je carrière en/of je privéleven.

Netwerken lijkt iets heel simpel en oppervlakkig. Maar als je er verder over na gaat denken, zal je zien dat er veel meer achter zit.

 

 

"LinkedIn"

"Help me even, kennen wij elkaar ergens van?".

LinkedIn is vanuit een zakelijke bril misschien wel de allerbeste uitvinding ooit om jouw professioneel netwerk uit te bouwen & te structureren. Gezien & gezien worden, wordt wel eens gezegd. LinkedIn is jouw moderne, persoonlijke & digitale cv.

LinkedIn is bijna onmisbaar geworden in de zeer concurrentiële zakenwereld waarin we de laatste jaren leven. Het is er niet alleen om te krijgen, om te ontvangen of om simpelweg te zaaien en te oogsten. LinkedIn is geven aan jouw connecties.

Het is werken, zeer hard werken om uiteindelijk ooit eens datgene te krijgen wat zeer waardevol kan zijn voor jouw carrière.

 

"Milano Sanremo"

Expert Class Cycling Management, de naam zegt het zelf. Dan mag je toch niet het allereerste monument van het seizoen missen? En dat deden we ook niet, want net voor de beklimming van de Cipressa trokken we de stekker eruit om samen live te genieten van de ontknoping tussen Filippo, Tadej, Wout & winnaar Mathieu.

bottom of page