top of page
Foto 2_edited.jpg

 

 

Wat vroeger goed was,

brengen we nu terug ...

De Sportcareers MeetUp!

"Back to the future ..."

Na een tussenpauze van enkele jaren, zijn we er weer voor jou. De Sportcareers MeetUp is het sportnetwerk event van België. Gehost door Sportcareers en telkens met centrale gasten uit de sportbusiness.

Inspireren, motiveren, connecteren & enthousiasmeren zijn de kernwoorden van de MeetUp.

lees verder

 

 

"Geen werk in de sport, zonder netwerk"

Het verhaal gaat zo’n tien jaar terug in de tijd, is ontstaan in het Gentse en werd opgericht door Jelle Verdoodt. Hij was dan ook de voorvader van de MeetUp. Ondertussen is dé sportcommunity van België in goede handen bij Tom Daniels en

Neel Frans, 2 rasechte Limburgse ondernemers.

 

Hun doel is om bij te dragen aan de verdere professionalisering van het sportmanagement landschap in de Lage Landen. Dit doen ze door het organiseren van de Expert Class Cycling Management aan en met Vrije Universiteit Brussel.

Daarnaast brengen ze ook sportprofessionals in contact met sportondernemingen via hun vacatureverhaal. Graag tillen ze dit nu (opnieuw) naar een hoger niveau.

 

Op woensdag 15 februari 2023 fietst Sportcareers terug naar het verleden en organiseert het opnieuw hun MeetUp netwerkevent. Gratis. Via een panelgesprek kan iedereen van jonge wolf tot ervaren rot & met een passie voor sportmanagement in contact komen met professionals uit deze sector. Tijdens de eerste re-kick-off zal de insteek voornamelijk op wielrennen liggen.

Sportcareers MeetUp (6)_edited.jpg
Foto 3_edited.jpg

 

 

Soudal (Quick-Step), Count Me In, Little Black Bike & Sportcareers

Marko Heijl 

Sports Marketing & Corporate Communications bij Soudal, docent Sportmarketing aan de Postgraduaat Sportmanagement "PG Sport" Vrije Universiteit Brussel, gastdocent aan de Expert Class Cycling Management Vrije Universiteit Brussel en auteur van o.a. "In goede & kwade Koersdagen".

 

Een rasecht sportdier, met een enorme passie voor de Koers & stamnummer 1.  

 

Wies Jaspers

Founder & CEO Count Me In en Co-Founder Café Copain Cycling Roast & De Parcoursbouwer. 

 

Een sportondernemer in hart en nieren, met een gezonde verslaving aan heerlijke Café Copain koffie.

Angélique Dupré

Founder Little Black Bike en auteur van o.a. "De koers is een Vrouw", "Go Ride" & het kinderboek "Regenboogkampioen".

 

Angélique is een gepassioneerd fietser en heeft er de voorbije jaren haar missie van gemaakt om dynamische vrouwen te verbinden en hen samen te brengen om met plezier te fietsen. Met Little Black Bike organiseert ze heerlijke fietsritten en meerdaagse fietsreizen specifiek voor fietsende vrouwen, maakt ze inspirerende content en lanceert ze elk jaar een exclusieve fietskleding collectie.

Tom Daniels

Alumnus Postgraduaat Sportmanagement "PG Sport" Vrije Universiteit Brussel & Alumnus Bedrijfsmanagement

Hogeschool PXL Hasselt. Zaakvoerder van Sportcareers & coördinator van de Expert Class Cycling Management aan

Vrije Universiteit Brussel.

 

Tom is een rasechte & trotse Limburger. Een gepassioneerd fietser & voetballer, maar de laatste jaren ging zijn aandacht steeds meer naar het management van deze sporten.

Samen met Neel Frans zet hij iedere dag zijn schouders onder Sportcareers. Van marketingactivatie campagnes in de sport, tot het organiseren van het sportnetwerk event van België!

 

Laat je op woensdag 15 februari 2023 inspireren door Tom, Angélique, Wies & Marko op onze MeetUp, het sportnetwerk event van België. Maar ook door alle aanwezigen met een hart & passie voor de sport & sportmanagement!

De sportsector is een ons-kent-ons verhaal. Via deze netwerkevents kan je potentiële klanten, partners en andere gedreven ondernemers ontmoeten die interessant zijn voor jouw business en carrière in het sportmanagement.

Heb jij een vraag, een idee of een klacht voor ons? Laat gerust even iets weten via neel@sportcareers.be.

Het panel

schrijf je gratis is
IMG_1170_LR_edited.jpg

Angélique Dupré

  • LinkedIn
Marko Heijl LinkedIn.jfif

Marko Heijl

  • LinkedIn
Wies Jaspers LinkedIn.jfif

Wies Jaspers

  • LinkedIn
Meet Our Panel_Tom Daniels (website).png

Tom Daniels

  • LinkedIn
bottom of page