top of page

 

 

Wat vroeger goed was, brengen we nu terug ...

De Sportcareers MeetUp!

 

 

 

 

Back to the future. Na een tussenpauze van enkele jaren, zijn we er weer voor jou. De Sportcareers MeetUp is het sportnetwerk event van België. Gehost door Sportcareers en telkens met centrale gasten uit de sportbusiness.

Inspireren, motiveren, connecteren & enthousiasmeren zijn de kernwoorden van de MeetUp.

Sportcareers MeetUp (5)_edited.jpg
Sollicteer
lees verder

 

 

"Geen werk in de sport, zonder netwerk"

Het verhaal gaat zo’n tien jaar terug in de tijd, is ontstaan in het Gentse en werd opgericht door Jelle Verdoodt. Hij was dan ook de voorvader van de MeetUp. Ondertussen is dé sportcommunity van België in goede handen bij Tom Daniels en

Neel Frans, 2 rasechte Limburgse ondernemers.

 

Hun doel is om bij te dragen aan de verdere professionalisering van het sportmanagement landschap in de Lage Landen. Dit doen ze door het organiseren van de Expert Class Cycling Management aan en met Vrije Universiteit Brussel.

Daarnaast brengen ze ook sportprofessionals in contact met sportondernemingen via hun vacatureverhaal. Graag tillen ze dit nu (opnieuw) naar een hoger niveau.

 

Op woensdag 15 februari 2023 fietst Sportcareers terug naar het verleden en organiseert het opnieuw hun MeetUp netwerkevent. Gratis. Via een panelgesprek kan iedereen van jonge wolf tot ervaren rot & met een passie voor sportmanagement in contact komen met professionals uit deze sector. Tijdens de eerste re-kick-off zal de insteek voornamelijk op wielrennen liggen.

Sportcareers MeetUp (6)_edited.jpg
Sportcareers MeetUp (4).jpg

 

 

Soudal (Quick-Step) & Count Me In

Marko Heijl (Sports Marketing & Corporate Communications Soudal & Docent Sportmarketing aan de Postgraduaat Sportmanagement "PG Sport" Vrije Universiteit Brussel) en Wies Jaspers (Founder & CEO Count Me In en Co-Founder

Café Copain Cycling Roast & De Parcoursbouwer). Zijn onze eerste twee panelleden.

 

Tijdens de MeetUp kan je alvast leren van deze 2 toppers, alsook van de andere aanwezigen die hun ervaring, passie en ideeën meebrengen tijdens het netwerkmoment. De sportsector is een ons-kent-ons verhaal. Via deze netwerkevents kan je potentiële klanten, partners en andere gedreven ondernemers ontmoeten die interessant zijn voor jouw business of carrière in het sportmanagement.

 

Ben jij dus op zoek naar kennis, inspiratie of nieuwe contacten? Ontdek dan nu ons programma en schrijf je gratis in.

Marko Heijl LinkedIn.jfif
Wies Jaspers LinkedIn.jfif

Marko Heijl

Wies Jaspers

 

 

Ontdek het programma & schrijf je gratis in!

schrijf je gratis is
15 feb. 19:00
Centrum Ronde van Vlaanderen
Het programma: 19u – 19u30: ontvangst 19u30 – 20u30: panelgesprek 20u30 – 20u45: aankondiging Sportcareers 3.0 20u45 – 22u00: netwerkmoment De panelleden: - Marko Heijl - Wies Jaspers - De 3 andere panelleden maken we de komende weken bekend
bottom of page